Warta

  • JX Printing Tin Tie

    JX Printing Tin Dasi

    JX ayeuna tiasa nawiskeun pilihan ngaropéa anyar -- nyitak dina dasi timah.Kalayan téknologi percetakan laser, anjeun tiasa mertimbangkeun pikeun nyitak logo anjeun sareng langkung seueur elemen dina permukaan dasi timah supados produk anjeun katingali langkung istimewa sareng premium.Téknologi percetakan laser ...
    Maca deui
  • Third Generation Jiaxu Semi-Auto Tin Tie Applicator

    Generasi Katilu Jiaxu Semi-Otomatis Tin Dasi Aplikator

    Generasi Katilu Jiaxu Semi-Otomatis Tin Dasi Applicator dikembangkeun ku urang sorangan sanggeus dikumpulkeun eupan balik sarta koméntar ku konsumén urang tina mesin generasi 1st jeung 2nd urang, éta pasti a nulungan alus keur produksi Anjeun upami Anjeun keur make dasi tin pisan kana kantong anjeun. ...
    Maca deui
  • How to use tin tie easily?

    Kumaha ngagunakeun dasi timah gampang?

    Sarat jalma pikeun kualitas kahirupan ayeuna ningkat, henteu paduli dina industri tradisional atanapi énggal, penampilan produk, kualitas sareng langkung merenah mangrupikeun faktor anu paling penting pikeun aranjeunna.Salaku pabrik asesoris industri bungkusan, Jiaxu sok ...
    Maca deui
  • We moved to a new factory Base!

    Urang dipindahkeun ka Base pabrik anyar!

    Foshan Jiaxu Plastic Products Co., Ltd. / Foshan JLock Technology Industrial CO., LTD kapanggih dina 2010, kalawan leuwih 10 taun dedicating on produksi jeung ngembangkeun pikeun sagala rupa jenis dasi tin, dasi pulas, kawat irung, jsb Insisting on tinggi kualitas produksi sareng tetep ...
    Maca deui